Bron Recruitment

Training & Consultancy

Tips & tricks

Een training volledig op maat

Als recruitment professional raak je vaak meegesleurd in de waan van de dag. De telefoon staat roodgloeiend, vacature aanvragen stromen binnen, stakeholders moeten geïnformeerd worden over de stand van zaken.. Omdat je agenda bomvol zit, is het lastig om zelf te zoeken naar nieuwe technieken die toepasbaar zijn in je wervingsproces of om van een afstand je proces te analyseren en waar nodig te verbeteren. 

Om aan jouw behoeften te voldoen, analyseren we samen je vraag en waar we kunnen verbeteren. Om jou of je team van de juiste tips, tricks, tools en know-how te voorzien, bouw ik een training op maat om maximale aansluiting op de behoefte te realiseren. Hierbij kijk ik niet alleen naar de concrete kennis die opgedaan wil worden, maar ook naar de leerstijl die het beste bij je past. Ik maak graag vrijblijvend met je kennis om je vraag te concretiseren en te bekijken wat het beste bij je past. En als ik zelf de kennis niet in huis heb, breng ik je in contact met vakgenoten die je verder kunnen helpen!

0 +
Tevreden klanten
0 +
Geplaatste kandidaten
0 +
Jaren ervaring

Met zorg en kwaliteit

Cijfers spreken voor zich

Naast het verzorgen van trainingen kom ik ook graag aan boord als extern adviseur. De altijd aanwezige ad hoc zaken zorgen er nog al eens voor dat je niet de ruimte hebt om van een afstand naar het proces en de verbetermogelijkheden kan kijken. Hierover adviseer ik je graag en wanneer je de behoefte hebt, implementeer ik deze processen ook voor je. Zonder duur jargon en interessante managementtermen, maar vooral lekker laagdrempelig, praktisch en vooral resultaatgericht. 

Wil je je wervingsproces optimaliseren? Zoek je een passend ATS voor je organisatie en de implementatie daarvan? Wil je een referralprogramma opzetten waarmee je jouw collega’s als enthousiaste ambassadeur en recruiter inzet? Ik help je graag met deze projecten en plan graag een kennismaking met je in.

Extern adviseur

Consultancy van een ervaren recruiter

Digitale koffie

Kennismaken?

Wil je digitaal kennismaken om te kijken of ik de uitdaging van jou of jouw organisatie aan kan? Plan dan middels onderstaande button een kennismaking met mij in!