Paul Bertens

Over mij

Aangenaam

Hoe is het voor mij begonnen?

Na het afronden van de opleiding HBO Toegepaste Psychologie ben ik in 2016 het recruitmentvak ingerold. Voor mij een logische stap, tijdens de opleiding merkte ik namelijk een sterke interesse in menselijke motivatie en persoonlijkheidspsychologie. Twee zaken die in mijn optiek dagelijks terugkomen in ons vak. Wat beweegt iemand tot bepaalde acties, wat zit daarachter? Wat past nou écht bij een kandidaat, maar eveneens bij een organisatie? Vanuit die optiek ga ik dan ook te werk. 

Over de afgelopen jaren heb ik een enorme diversiteit aan rollen behandeld bij een net zo divers klantenset. In mijn optiek hoef je geen branchegebonden specialist te zijn op succesvol te kunnen werven in een vakgebied, de toegevoegde waarde van een recruiter zit in het menselijk aspect van werving. Enerzijds op een juiste manier kandidaten weten te bereiken en enthousiasmeren, anderzijds door de juiste vragen te stellen een passende analyse te maken van de kandidatuur en de match met de vacature en organisatie. Meer weten over mijn werkwijze en waar ik waarde toe kan voegen voor jouw organisatie? Plan gerust vrijblijvend een kennismaking in!

0 +
Tevreden klanten
0 +
Geplaatste kandidaten
0 +
Jaren ervaring

Met zorg en kwaliteit

Cijfers spreken voor zich

Digitale koffie

Kennismaken?

Wil je digitaal eens met me kennismaken en er op die manier achterkomen wat ik voor jou of jouw organisatie zou kunnen betekenen? Plan dan direct een meeting mij in door op onderstaande knop te klikken.