Bron Recruitment

Interim Recruitment

A-speler werven

Het vinden van het beste talent

In de huidige arbeidsmarkt is het vinden van de juiste persoon voor je vacature(s) zelden gemakkelijk. Zeker wanneer we kijken naar de huidige arbeidsmarkt zijn er talloze sectoren waarin de balans tussen vraag en aanbod ver te zoeken is. De tijdsinvestering die nodig is om tot de juiste match te komen is hierdoor sterk gegroeid, waardoor het wenselijk kan zijn om tijdelijk extra versterking in te schakelen voor je wervingsacties. Of het nu gaat om een piek in de wervingsvraag, een specifiek project of de opvang van verlof, ik bespreek graag je wervingsbehoeften met je. 

Samen analyseren we de vraag, bekijken de eerdere acties en het succes daarvan en formuleren we een probleemstelling. We bespreken tevens wat de geschatte duur van het project zal zijn. Afhankelijk van jouw wensen, onderzoek ik wat er gedaan moet worden om tot een succes te komen en leg dit vast in een plan van aanpak. En dan is het tijd om aan de slag te gaan!

Gedurende het project blijf ik het liefst constant met je in gesprek over de voortgang. Wat gaat goed? Wat gaat minder goed? Waar liggen kansen of juist valkuilen? Recruitment is mensenwerk en daarmee geen exacte wetenschap, het is dus van belang om constant te blijven beoordelen of de gekozen aanpak oplevert volgens plan. Goede tussentijdse afstemming en waar nodig aanpassing, gepaard met een heldere reflectie zorgen voor continuïteit in de kwaliteit die ik graag bied.

Benieuwd hoe ik jouw organisatie kan ondersteunen? Ik plan graag een vrijblijvende meeting met je in.

0 +
Tevreden klanten
0 +
Geplaatste kandidaten
0 +
Jaren ervaring

Met zorg en kwaliteit

Cijfers spreken voor zich

Direct contact opnemen

Of heb je nu een vraag?

Natuurlijk is het ook mogelijk om mij direct een vraag te stellen. Daarvoor kun je het contactformulier gebruiken. Wanneer je deze invult, kom ik zo snel mogelijk bij je terug met een reactie